Helt klart verdens BESTE parykk!

Tenkte jeg skulle ta en liten oppdatering på Follea parykken jeg kjøpte meg i Mai!

Alle andre ektehårsparykkene jeg har kjøpt tidligere blir fort både matt og tovete etter kort tid! Ofte kjennes parykkene sååå myk og herlig ut ved føste berøring- Så vasker du den ett par ganger... og vips, så har du en tovet, tørr, parykk, som trenger både føning og utglatting for å se sånn nogenlunde OK ut!

Ut i fra mine erfaringer med andre parykker var jeg litt skeptisk til å betale så mye penger for en til ektehårs parykk.

Nå har jeg hatt min kjære "Gripper" i 6 mnd. Vasker den 2 ganger i uken, krøller, glatter, føner, grer, tuperer og det som verre er! Og vet dere hva .... ?? Gripperen er like fin! Like myk og like blank! Helt fantastisk! Den floker seg ikke, og de fleste gangene jeg vasker den, henger jeg bare den til tørk over natten. Så den trenger IKKE glattes eller fønes før man går ut døra!

Her er den nyvasket og fremdeles fuktig... Nå skal det sies at jeg kurer håret min HVER gang jeg vasker det. Bruker shampo, balsam og kur fra K-pak/Joico!

Jeg har virkelig bare godt å si om denne .... Nå skal sparebøssa fylles, for jeg vil ha en til! Denne gang i en mørkere farge!

Dere kan lese litt mer om Follea på nettbutikken min PAAHODET.NO 

Her kommer endel bilder av gripperen på forskjellige herlige hoder :) SE SÅ FLOTT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her måtte Ina's kjære være med på bildet! Men det var sååååå fint, så jeg bare måtte ta de med !

Det er sånn farge som Ina har her jeg skal ha neste gang!! Herlig farge :D

 

Såååå .. :) Hva syns dere ? Parykk trenger ikke være tørr og matt! Follea kan virkelig sakene sine :D

 

Ta kontakt med meg på mail om dere ønsker mer info! :)

 

Klem Linn

8 kommentarer

Mike Kolsgaard

06.11.2012 kl.22:24

Den så utrolig fin ut! :)

Fint med ting med god kvalitet!

rebecca

06.11.2012 kl.22:26

Jeg brukte høyers! ELsker parykkene dems. Var og er veldig fornøyde for selvom jeg ikke bruker det nå så er de kjempe hyggelige og hjelpsomme ! Spør om jeg trenger noe og at de passer på parykkene mine som er hos dem sånn "just in case"

Syne det er veldig bra med blogg om alopecia sånn at vis det er noen som ikke vet hva det er eller har det kan lese om andre som har det !

Virkelig bra :)

maliiinpus

06.11.2012 kl.22:37

Du er jo dronning på styling Linn:) Og like fin uten sminke som med! Min Gripper er også like fin som ny, og det etter 1 år! Og den har leeenge igjen:)

siljestavne

06.11.2012 kl.23:05

den var kjempefin :)

megogminhverdag

07.11.2012 kl.07:45

hei! tusen takk for det fine du skrev. du er utrolig tøff du også! <3 sitter og ser på denne parykken som du snakker om. den høres veldig bra ut. og ser utrolig fin ut også! Den parykken jeg har nå er sånn flokete og tørr! og slitt fort!

Her har jeg blitt fast leser! utrolig fin blogg du har!

hilsen Frida<3

Anonym

17.11.2012 kl.13:59

Hei! Digger bloggen din! Jeg bare lurer på hvilken prisklasse parykkene du kjøper koster? Den jeg bruker er veldig fin og er av ekte hår, og den kan jeg både føne, rette og farge/bleke uten at den blir stygg. Vet ikke hva merket heter, da jeg alltid bestiller den uten fasong slik at jeg kan klippe den til selv, eller frisøren da, haha. Har hatt den jeg har nå i over 1,5 år og den har vært med på festivaler og mange konserter, haha. Tåler mye :-D

Cecilie

23.11.2012 kl.12:07

Du er så utrlog pen Linn, elsker bloggen din :)

Jeg skrev mail til deg når jeg fannt ut at jeg hadde alopecia for 2,5 år siden ca, å er veldig glad for at du svarte meg :)

Trodde jeg hadde kanskje "vokkst i fra det", men i helgen som var fannt jeg en ny flekk :(

Jaja, heldigvis har jeg ennda en del hår på hode :p

Stå på, du er vakker <3

Anne-Helene

05.07.2013 kl.21:44

så fin du er!

Skriv en ny kommentar

Linn Berg Bertheussen

Linn Berg Bertheussen

30, Klæbu

Hei! Jeg er en jente fra Harstad, bosatt i Trondheim/Klæbu, med min kjære samboer! Utdannet Frisør og lever et fint liv med hårsykdommen Alopecia. Tenkte å prøve å dele litt om mitt liv med sykdommen Kontakt meg gjerne på mail om det er noe dere lurer på: linnbb84@gmail.com

bloglovin free counter
free counter

Kategorier

Arkiv

hits