Travle tider!

Hei! Pjuuh, nå var det lenge siden jeg hadde skrevet noe her ja! Som dere leste fra de siste innleggene har jeg hatt mye prisjekter på gang!

Ny nettbutikk er ikke bare bare ;) Mye jobb, mye å sette seg inn i, men SÅ artig! Og givende! Veldig givende å hjelpe andre som kanskje ikke vet hvor dem skal lete etter flotte hodeplagg!

Jeg prøver å ta inn nye ting hver gang jeg bestiller varer. Og snart venter jeg nye, flotte hodeplagg inn i butikken! Vil gjerne dele de med dere :))
 

                                              

Den siste tok jeg inn sistgang også, og den ble kjempepopulær! Så den er på tur inn igjen nå :)

 

Hva syns dere om hodeplaggene? :))

På torsdag tenkte jeg å dra på gave og interiørmessa i Oslo. Eller Lillestrøm er det vell! Tenkte å se etter litt øredobber, smykker og lignende. Godt å ha litt fin ørepynt å stase seg opp med. Særlig når håret mangler!

Dette blir kjempespennende! Tenkte også å se på litt fine skjerf å ha i halsen nå når sommeren står på hell :) Følg med, så skal jeg oppdatere dere på hva som kommer :)

 

Ha en fin fin søndag :) Klem fra Linn

2 kommentarer

Malin

14.09.2012 kl.10:55

Det bilde av deg nederst var kjempe fint! :)

Anne-Helene

05.07.2013 kl.21:50

kjempe fin bilde nederst ja!

:D

Skriv en ny kommentar

Linn Berg Bertheussen

Linn Berg Bertheussen

30, Klæbu

Hei! Jeg er en jente fra Harstad, bosatt i Trondheim/Klæbu, med min kjære samboer! Utdannet Frisør og lever et fint liv med hårsykdommen Alopecia. Tenkte å prøve å dele litt om mitt liv med sykdommen Kontakt meg gjerne på mail om det er noe dere lurer på: linnbb84@gmail.com

bloglovin free counter
free counter

Kategorier

Arkiv

hits