Kjenner du noen som mister håret ?

Det har skjedd så mye spennende i det siste. Jeg er frisør, og brenner naturligvis for hår! Selv om jeg ikke kan gro mitt eget ;) En ting til jeg brenner for er å finne det perfekte hodeplagget for oss kvinner (og menn) som mister håret.  Mange foretrekker parykker- andre velger skjerf, skaut, hatter osv. Jeg har vært så heldig å bli kjent med så mange mennesker etter jeg valgte å være så åpen om Alopecia og parykker. Detter har gjort at flere dører har åpnet seg for meg :) Kari Mette er en av dem jeg har hatt gleden av å bli kjent med . Hun har i likhet med meg Alopecia og prøver av beste evne hjelpe andre med å finne løsninger på hvordan man kan pynte opp et bart hode:)

Kari Mette startet www.paahodet.no for ca 2 år siden . Her har hun solgt hodeplagg fra en Dansk designer (Luna Hvid). Her finner man både hatter, skjerf, spesiallagde skaut for oss uten hår. Et vanlig skaut kan fort gjøre at man føler seg litt flat i bakhodet. Disse er bygget opp på den måten at man fyller ut litt i bakhodet, slik man ville gjort om man hadde hår under. Fantastisk flotte hodeplagg!

Kari Mette skal nå gi seg, og JEG har fått en fantastisk mulighet til å fortsette hennes arbeid med å selge fantastiske hodeplagg til folket ! :) HURRA.

Jeg overtar 1 Juli og ønsker alle hjertelig velkommen til nettbutikken! Drømmen er å legge inn ett utvalg av parykker på siden etterhvert. Her er det noe for en hver smak :) Skal sende inn første bestilling i dag og gleder meg til å dele sommerens og høstens nyheter med dere:)

Caps

Ønsker dere alle en flott dag. Selv skal jeg tilbringe den i Drammen hos Kari Mette :) Sitter på flytoget as we speak! Mye man må gå igjennom når man skal kjøpe en butikk! Mye å lære, mye å sette seg inn i :) Kjempe spennende!

Besøk butikken her

Gleder meg til å komme igang! 1 JULI folkens ! :) Hurraaaa :))

 

Klem fra Linn

 

8 kommentarer

Marita og Julie

18.06.2012 kl.11:36

Hørtest spennende ut! Lykke til med butikken! :)

Johanna

18.06.2012 kl.11:40

Gratulerer! :) Så flott!

FashionLovin

18.06.2012 kl.11:53

Lykke til, du kommer til å gjøre det supert! :D

Silje Margrethe

18.06.2012 kl.14:25

Jeg har en sånn sykdom, at jeg stadig mister masse hår pga jeg er så sliten og har høy feber over lengre tid (2uker - 1 mnd) Jeg har gått til innkjøp av skaut :)

Vilde♥

20.06.2012 kl.11:51

Likte skaut nr 3

Vilde

26.06.2012 kl.18:49

Jeg mistet håret fordi jeg har leukemi :-) Du kan lese bloggen min på www.vildekveina.blogg.no

syns dine parykker er så fine, min ser så uekte ut :-\

Linn Berg Bertheussen

30.06.2012 kl.12:29

Vilde: Jeg skal se på bloggen din! :) Ønsker deg god bedring! <3 Klem fra Linn

Linn Berg Bertheussen

30.06.2012 kl.12:30

Silje Margrethe: Skaut er et kjempefint alternativ! :) Ta en titt på www.paahodet.no , der finner du mye fint :)

Skriv en ny kommentar

Linn Berg Bertheussen

Linn Berg Bertheussen

30, Klæbu

Hei! Jeg er en jente fra Harstad, bosatt i Trondheim/Klæbu, med min kjære samboer! Utdannet Frisør og lever et fint liv med hårsykdommen Alopecia. Tenkte å prøve å dele litt om mitt liv med sykdommen Kontakt meg gjerne på mail om det er noe dere lurer på: linnbb84@gmail.com

bloglovin free counter
free counter

Kategorier

Arkiv

hits