Verdens beste og fineste parykk?

Som noen av dere har lest på bloggen, har jeg akkurt investert i en helt fantstisk parykk! Og nå som jeg har hatt den en stund tenkte jeg å skrive et lite innlegg om dette og dele litt mer info om herligheten :) Jeg har fått den fine jobben av å være 1 av 2 Follea Representanter i Norge. Og jeg vil selvfølgelig dele dette med så mange som mulig.

Jeg vet hvor viktig det er å finne en parykk man er fortrolig med. Og ikke minst en som ser naturlig ut og føles som ditt eget. Gripper Wig fra Follea ER nøyaktig dette! Det er helt fantastisk! Man bare MÅ kjenne og prøve den. Da vil man øyeblikkelig kjenne hvordan kvaliteten til Follea stikker seg ut! Det er uten tvil den beste parykken jeg har hatt på mitt bare hodet:)

Mange av parykkene jeg har hatt kjennes veldig tykk og unaturlig ut med det samme. Og man føler man må klippe masse av den før man kan ta de i bruk. (Ektehårs parykker iallefall) 

Parykkene fra Follea er overhode ikke slik! Den kan du ta direkte ut av posen og rett på hodet :D Trenger å trimmes litt i spisser og jevnes ut litt etter første vask, men IKKE en nødvendighet:)En ting til som setter Gripper på Toppen av lista er den fantastiske kvaliteten av håret. Det er som jeg har sagt tidligere Europeisk hår. Noe som gjør at det ikke trengs en like hard prossess for å f.eks lysne håret før det lages parykker av det. Samtidig tenker Follea mer på kvalitet enn å presse prisen ned mest mulig. Med å kombinere det beste med det beste får man en OVERLEGEN kvalitet! Det koster, men herrefreeed det er verdt hver ei krone:) Ikke angret et sekund! 

Når man har en parykk med så god kvalitet er det en lek å style det i hverdagen! Bilde over viser meg i grippen. Eneste jeg har gjort er å vaske det med shampo og balsam. Dermed er det tørka på et "care-head" over natten :)  Med de andre ektehårs-parykkene jeg har, er det IKKE mulig å bruke det uten eventuelt rette det eller krølle det... jeg syntes det blir altfor brusete og "stivt".

Jeg ELSKER den! Virkelig! Jeg vil dele den med resten av verden! Og håper dere hjelper meg spre ordet om den til alle dere kjenner! Det er alltid noen som kjenner noen. som kjenner noen som mister håret. Og tro meg: Det å føle seg hel igjen etter å ha mistet håret, er en følelse alle i denne situasjonen trenger. Mange stortrives uten hår.  Noe som er stort og beundringsverdig. Men det er viktig å ha mulighetene til å velge selv:)

Leter du etter en parykk som sitter! Som du kan danse med- stupe kråke med - head-bange med ( for de som ønsker det ;) )  Gripper wiggen sitter som støpt:) Passer veldig godt for de som har Alopecia Totalis eller universalis. Men og for mange med areata og flekkvis hårtap. Det kommer litt ann på hvor hårtapet er.

Jeg føler at mange av de andre parykkene jeg har, kan "skli" litt på hodet. Spesielt om man svetter litt og været er varmt! 

Slenger ut litt bilde av Tonje ( den andre rrepresentanten) i sin gripper :) Hun er like frelst som meg, og har godt til innkjøp av ikke mindre enn 3 grippers! :):) Samme farge som meg :)

Nydelig parykk på nydelig dame :D Se så naturlig den ser ut! Blir overrasket selv når jeg ser bildene :)

Ønsker du info om denne? Ta kontakt med meg på mail: linnbb@solem.cc - Så skal jeg sende deg info om pris, capper, farger osv :) Jeg holder til i Trondheim og møter mer enn gjerne opp om dere vil kjenne/ta/prøve :)  Den MÅ oppleves :D Klarer ikke å skryte den nok opp i skyene! :)

Kan jeg be dere dele dette innlegget med flest mulig ? Det er så viktig at de som trenger hjelp finner slike parykker som dette! Det forandrer virkelig liv og kan hjelpe mange som sliter med selvtilit og alle følelsene rundt det å miste håret. 

Lik meg på Facebook og del gjerne. Kanskje det hjelper 1 person, og det ville vært fantastisk! <3

 

Ha en fantastisk kveld <3Klem fra Linn

 

 
 

 

 

21 kommentarer

StineJulie

23.05.2012 kl.21:38

Må bare si: wow! For det første, du er utrolig pen. og for det andre, den parykken så ekte ut! Utrolig fin. Hadde ikke gjetta at det var parykk, og jeg ser fort om det er parykk eller ikke. Fikk den "evnen" etter at søsteren min fikk kreft og gikk med parykk selv. Men den var du fin i, venninnen din også. Hvor mye betalte du for din?

Siv Helen Porselen

23.05.2012 kl.21:39

Det så utrolig ekte ut! Å så fint!! :D

Linn Berg Bertheussen

23.05.2012 kl.21:46

bayche: Hei du :) Tusen ttakk :) Jeg er så fornøyd! Håret flagrer i vinden og faller så fint på plass:)) Den kostet noen lapper ja :) Over 20.... Men når man ikke har det privilegumet av å ha ssitt eget hår, syntes jeg virkelig ikke det er dyrt i det lange løp :) God selvfølelse er så viktig! :)

Linn Berg Bertheussen

23.05.2012 kl.21:46

Siv Helen Porselen:
Tusen takk ::)))

W▲LLER

23.05.2012 kl.21:48

Hadde aldri gjettet at det var en parykk!

Linn Berg Bertheussen

23.05.2012 kl.21:57

Nellyw: Nei, sant! :) Fantastisk! Tusen takk :D

wenche

24.05.2012 kl.00:13

Hei, jeg mister også håret, og det har ikke vært en god opplevelse. Men nå går det mye bedre :-) Mister store flekker, som jeg ennå såvidt kan skjule av det jeg har igjen. Er så usikker på om jeg skal bare ta bort alt,,, men trenger vel denne prosessen :-) Foreløbig bruker jeg pannebånd. Hvor i Trondheim kan jeg prøve disse parykkene?

Wenche

Trude

24.05.2012 kl.10:05

Har hatt fornøyelsen av å treffe Linn, og fått se/kjenne på og prøve henne Gripper. Fantastisk!!! Og takk Linn :-) Nå har hun bestilt en til meg- den er på vei- and I can´t wait!!!!

Lita

24.05.2012 kl.11:03

Wow, det er nok den beste parykkene jeg har sett noen gang, jeg hadde aldri trodd at det var en om jeg hadde møtt noen på gata med den. Helt utrolig stilig :D

Charlotte

24.05.2012 kl.15:31

Hei. Jeg vil bare si at du ser helt utrolig bra ut! Men jeg vil også si tusen takk for at du kanskje gir mange syke jenter og kanskje gutter der ute et lys i tunnelen med en slik utstråling og positivitet som du har. Herlig og se at det er noen som kan bringe en liten glede videre til andré som sliter med selvfølelsen etter å ha mistet håret sitt. Tusen takk!

Linn Berg Bertheussen

24.05.2012 kl.23:28

wenche: Hei du! Uff nei det er ikke noen god opplevelse når det står på .... Jeg har en frisørsalong på Trægården senter på Ranheim:) Send meg mail på : linnbb@solem.cc så kan vi avtale videre :)

Linn Berg Bertheussen

24.05.2012 kl.23:29

Trude: :D Så koselig! ! Åh jeg gleder meg SÅ til du får din :D :D jiiiippiiiii :D Hurra! 17 mai og jul på en gang :D

Linn Berg Bertheussen

24.05.2012 kl.23:30

Lita: Tusen takk ! Ja, jeg er så sinnsykt fornøyd! :D

Linn Berg Bertheussen

24.05.2012 kl.23:32

Charlotte: <3 Tusen hejrtelig takk, Charlotte.... det varmer veldig :) Man må hjelpe der man kan. Og det hjelper meg utrolig mye å gjøre dette om til noe positivt :) Igjen; tusen takk <3

25.05.2012 kl.18:43

Du er den beste ambassadør for Follea med ditt vakre ytre og herlige vesen, Linn:-)) Vi er heldige som har denne godbiten av en parykk, mye bedre enn mitt eget hår, hehe;) Jeg får heller ikke fullrost Gripperen, den må rett og slett oppleves!!

Vilde Sofie

01.06.2012 kl.08:57

Fin blogg!:) kommentere tilbake?:)

Charlotte

06.06.2012 kl.23:58

God innstilling!:) bare hyggelig<3

Marthe MW

30.06.2012 kl.01:58

Hei! Må bare først si hvor utrolig flott det er at du er så åpen om denne sykdommen mange ser på som tabu! Selv har jeg brukt parykk i over 6 år, og like vell ser jeg ikke på bildene at denne ikke er ekte! Helt utrolig! Denne må jeg bare prøve, så tar kontakt med deg om dette på mail! Vurderer selv litt å blogge noen ganger om sykdommen. Har hatt universalis som startet for over 7 år siden, og aldri fått håret ordentlig tilbake, men utrolig nok har jeg ikke hatt store problemer med dette. Synes det skulle vært mindre tabu om denne sykdommen, så her må vi stå frem for å hjelpe hverandre! :)

Linn Berg Bertheussen

30.06.2012 kl.10:39

Marthe MW: Tusen takk! Har fått mailen din! Svarer snart;)
Det er så viktig at vi som klarer å stå fram med det :) Det er veldig deilig å skrive om hva man føler og tenker noen ganger! Spesielt når man får så mange fine tilbakemeldinger :)

09.08.2012 kl.16:11

Hei Hvor kan man kjøpe slike ? Vil ha ! Min parykk ser ut som en kruspersille uansett hva jeg gjør ! Jeg må ha en sånn en fort :)

Linn Berg Bertheussen

13.08.2012 kl.20:09

Anonym:
Hei hei :) Send meg mail på linnbb@solem.cc så skal jeg sende deg info ;)

Skriv en ny kommentar

Linn Berg Bertheussen

Linn Berg Bertheussen

30, Klæbu

Hei! Jeg er en jente fra Harstad, bosatt i Trondheim/Klæbu, med min kjære samboer! Utdannet Frisør og lever et fint liv med hårsykdommen Alopecia. Tenkte å prøve å dele litt om mitt liv med sykdommen Kontakt meg gjerne på mail om det er noe dere lurer på: linnbb84@gmail.com

bloglovin free counter
free counter

Kategorier

Arkiv

hits