Den perfekte parykk?

Jeg brenner veldig for dette med parykker. Jeg vet hvor viktig det er å finne en parykk som man virkelig elsker å gå med. Det skal føles naturlig og ikke minst veldig komfortabel

Vi skal jo starte  nettbutikk på frisørsalongen min og da tenker jeg ha parykker med der.. Jeg har jo god erfaring med parykker siden jeg selv er "bruker". Og jeg vil ikke selge parykker som ikke jeg selv ville gå med !

Så i jakten på den perfekte parykk, ser det ut til at jeg har funnet Rolls Royce av parykker! Vi snakker EUROPEISK HÅR!  Kommer tilbake med info om herligheten når jeg selv har fått min :) 

Its gonna be great!

Gleder meg hvertfall veldig til å vise dere nettbutikken vår! wuuhuu! Blir kjempespennende!  Hva ønsker DU og se i vår nettbutikk ?

Her kommer det selvfølgelig gode kvalitetsprodukter fra våre leverandører og gode tilbud :) Men jeg ønsker å lage en egen kolonne med MASSE fine parykker, tips til vedlikehold, tilbehør osv :)

Husk å følg meg på Facebook , så holder jeg dere oppdatert på fremgangen av både nettbutikk og nye parykker;) (får ikke opp facebook akkurat nå, så dere må bare søke meg opp : linnharalopecia.blogg.no)

Jeg er også å finne på Instagram: søk meg opp: linnharalopecia eller Linn Bertheussen - Her oppdaterer jeg ganske ofte med bilder:)

 

Suuss og klem 

 


Stikkord:

6 kommentarer

Cathrine Nilsen

15.04.2012 kl.21:20

Så fin blogg! :)

Marianne

15.04.2012 kl.21:42

Så spennende :) Men jeg lurer på et par ting..Hvordan føles det å bruke parykk? Blir det klamt, stramt eller ekkelt i forhold til å ha "vanlig" hår? Og hvor godt sitter parykken på? Hvis du f.eks skulle snuble, vil parykken da falle av? Eller hvis noen lugger deg, faller den av?

Det er IKKE for å være ubehagelig at jeg spør altså :) Bare ren nyskjerrighet, ettersom jeg ikke kjenner noen som bruker det selv :)

Camilla

15.04.2012 kl.21:53

Elefantastisk, Linn!!! Eg ropar nok ein gong hurra for deg :)

Linn Berg Bertheussen

15.04.2012 kl.22:26

Marianne: Hei hei :) Nei det er bare å spørre:)
Nei jeg syntes ikke det er ubehagelig med parykk .. tror ikke det er noe varmere for meg enn hva det er for noen med hår:) Den sitter veldig godt :) detter ikke av om jeg snubler eller headbanger ;) Ikke mine i allefall :)

Linn Berg Bertheussen

15.04.2012 kl.22:27

Camilla: <3

svalastogs

16.04.2012 kl.04:13

Du skriver alltid så flott om hår og parykker! En dedikert dame er du!

Skriv en ny kommentar

Linn Berg Bertheussen

Linn Berg Bertheussen

30, Klæbu

Hei! Jeg er en jente fra Harstad, bosatt i Trondheim/Klæbu, med min kjære samboer! Utdannet Frisør og lever et fint liv med hårsykdommen Alopecia. Tenkte å prøve å dele litt om mitt liv med sykdommen Kontakt meg gjerne på mail om det er noe dere lurer på: linnbb84@gmail.com

bloglovin free counter
free counter

Kategorier

Arkiv

hits