I dag kasta jeg parykken på trening!

Eller.. ikke bokstavelig talt, men nesten !

Dere som har fulgt meg her, har kanskje fått med dere at jeg har strevd en stund med det å tørre å gå UTEN parykk i offentligheten... vell .. i dag var dagen!


OFF som jeg tenkte og tenkte før jeg dro! Hadde på meg pulsklokka, å den viste en nokså høy puls i det jeg gikk ut av døra hjemme.... hadde ikke med meg skaut, parykk eller noe . ..Så det var ingen andre alternativer;)

 

Det er jo en grense jeg har jobbet lenge med, så jeg var jo både kvalm og hyper når jeg var på tur inn på treninga! Heldigvis hadde jeg med meg min goe venninne Kathrine, som god støtte!


Men herreguuud... det gikk jo bra :) Jeg fikk noen blikk, men også mange smil! Tilslutt var jeg stolt der jeg gikk rundt... Stolt av at jeg hadde gjennomført det jeg så på som et stort hinder i livet mitt... nemlig det å  vise mitt bare hode offentligheten! 

Jeg var på Klæbu treningssenter på ZUMBA uten mitt trofaste hår ! Tenk på det! JEG TURTE DET! Og det føltes alldeles nyyydelig! Anbefales til alle dere som har muligheten! 

Jeg følte meg sterk og stolt!!
Svett og fornøyd, klar for rockeringen! 

 

Takk for alle fine ord og motiverende meldinger <3

Dette var en milepæl for meg !

 

Suss og klem

 

10 kommentarer

drømmebiblioteket

26.01.2012 kl.23:52

Du er så vanvittig flink! sender en stående applaus til deg!! det å stå frem er ikke enkelt i noen sammenhenger så jeg synes du er utrolig tøff, som viser deg uten parykken! og når det er sakt skal du være stolt av deg selv og gi deg en klapp på skulderen fordi du klarte de!

timeout1

26.01.2012 kl.23:55

Gratulerer, et stooort steg å ta. Du er jammen meg tøff, "tar av meg hatten jeg da" for deg :)) Like flott uten, som med! Keep up, flinke jente :)

Lisa Marlene

27.01.2012 kl.00:00

Superjente! Og jeg unner deg såååå den herlige opplevelsen av å mestre, av å få gode smil og anerkjennelse på at dette var riktig, spesilet siden du har tenkt å håpet på å tørre dette så lenge! Gratulerer!
Er utrolig stolt over deg <3
Det var tøft av deg! Jeg hadde ikke turt det selv, synes du var pen uten parykk (: ♥

mimiosa

27.01.2012 kl.00:17

Du virker veldig tøff! Utrolig bra at du klarte det som du hadde satt deg som mål. :D

Hilde

27.01.2012 kl.00:42

akkurat som barnefortellingen med toget som skal opp den bratte bakken "i think i can i think i can.. i knew i could i knew i could!!"

modig av deg! - og du var vakker uten parykken! :)

Idaton

27.01.2012 kl.00:46

Veldig tøft gjort av deg! Du kan være kjempestolt av deg selv. Og jeg vil påpeke at jeg syntes du er veldig pen! Med og uten hår :)

Veronica Enger

27.01.2012 kl.01:09

Syns du er vakker uten parykkene jeg! :) Nydelige øyne og et fantastisk smil! Du burde være stolt av deg selv! :)

jannickeslivv

27.01.2012 kl.02:00

Wow, jeg synes du er så flink att du har oppnådd dette, missunner deg med det store steget ditt. Vær stolt over deg selv ;)

Og du er kjempe vakker uten parykken også : D

Skriv en ny kommentar

Linn Berg Bertheussen

Linn Berg Bertheussen

30, Klæbu

Hei! Jeg er en jente fra Harstad, bosatt i Trondheim/Klæbu, med min kjære samboer! Utdannet Frisør og lever et fint liv med hårsykdommen Alopecia. Tenkte å prøve å dele litt om mitt liv med sykdommen Kontakt meg gjerne på mail om det er noe dere lurer på: linnbb84@gmail.com

bloglovin free counter
free counter

Kategorier

Arkiv

hits