Dag 1 - Roede Metoden!

JA da er det mandag og kroppen jubler! Ikke bare kommer kjæresten hjem i dag, etter 2 uker på nordsjøen. Men i dag er første dagen, i resten av mitt liv! I kveld klokka 1745 skal jeg på Grete Roede kurs.. gleder meg! Er kjempe motivert!!!

Regner med at jeg havner på ca 1900 kcal om dagen .... Blir sikkert litt tøft de første dagene. Men jeg er så utrolig motivert, så jeg VET det kommer til å gå bra! Heelloooo bedre selvbilde:) 

Da jeg kjøpte mine første parykker steg selvbilde betraktelig! Så jeg gleder meg veldig til å ha en kropp jeg er fornøyd med itilegg :)

Se på det her da ! Disse 2 bildene inneholder samme mengde kalorier... 


Hvilken ville du valgt?? Dette setter ting litt i perspektiv for meg! 

I dag har jeg det helt topp! Kjenner på kroppen at dette er riktig! JESS!! Sunn, frisk norsk ungdom ;)

Nå skal det måles, så skal jeg planlegge morgendagens matplan !

Skal prøve å oppdatere dere litt i morgen, på hva jeg har spist osv osv:) DETTE BLIR BRA!!!!

suss&klem


 

4 kommentarer

Renathe

31.10.2011 kl.20:29

åhh, d bli spennende å følge dæ, kanskje æ bli litt inspirert æ åsså :) æ tell åsså kalorier, æ ligg bare på 1300 ca om dagen, går helt greit d åsså:) bare man holder seg i skinnet.. helgene er verst med vanen med snop:) men prøve å legge litt om på d åsså, så d ikkje bli så mye værtfall :)
Jeg prøvde en uke med lavkarbo i sommer. Jeg ble ikke tynn, så jeg fant ut at dietter ikke er noe for meg!

ybysos

31.10.2011 kl.21:10

Kjempebra! Gratulerer med valget, Jeg har selv gått på Grete Roede og gikk ned en god del. Je ghar nå hatt en liten pause, men har ikke gått opp i hele tatt. Jeg tror det er fordi jeg har lært såpass mye om mat og at mye er nå på autopilot. Det er faktisk relativt enkelt å spise sunt OG kose seg.

Du kommer nok til å merke at du spiser ekstremt mye og har problemer med å spise opp maten. DET er deilig det.

Håper du holder noen oppdateringer her da. Jeg anbefaler deg forresten å la damen måle deg overalt og skrive det ned i boken. Det er motiverende også å se at centimeterne forsvinner, spesielt om kroppen har tatt en ferie med kiloene.

Lykke til!

S

31.10.2011 kl.22:26

Ja, ta mål, for du kommer til å angre dersom du ikke gjør det!

Skriv en ny kommentar

Linn Berg Bertheussen

Linn Berg Bertheussen

30, Klæbu

Hei! Jeg er en jente fra Harstad, bosatt i Trondheim/Klæbu, med min kjære samboer! Utdannet Frisør og lever et fint liv med hårsykdommen Alopecia. Tenkte å prøve å dele litt om mitt liv med sykdommen Kontakt meg gjerne på mail om det er noe dere lurer på: linnbb84@gmail.com

bloglovin free counter
free counter

Kategorier

Arkiv

hits