Nå er det kroppen sin tur!

Når jeg først er så åpen og ærlig ....:

Nå har jeg fikset håret mitt, så nå får kroppen stå for tur. 

Mange syntes sikkert det er ubehagelig å snakke om slanking og selvbilde med andre. Men jeg tror at det vil hjelpe meg med å holde ut og kanskje denne gangen holde vekten der jeg vil. So here I go... Ut på planken igjen! Fryktelig ubehagelig, MEN jeg tror det er verdt det :)

Jeg har som mange andre sloss med vekten i mange år. Jeg har prøvd alt fra pulverkurer til hard lavkarbo. Jeg har da gått ned mye, men iløpet av ett år har alt vært tilbake...

Jeg skal begynne på Grete Roede på mandag. Har gått på det før.. gikk ned mye, men fullførte ikke. Trodde jeg hadde kontroll nok til å IKKE gå på et "hold vekten" kurs. Men der tok jeg feil ... ;/ Vips... Opp igjen.. pluss litt til ... Her er jeg fra første sydenturen til Robert og meg. Jeg var ikke tynn, men mye mer fornøyd enn hva jeg er nå.

Jeg vil ha føle meg like vell med kroppen som jeg gjør med mitt nye hår :) Desverre kan man ikke kjøpe ny kropp på butikken;) Så her må det jobbes ;) Håper at ved å være åpen om det, vil det motivere meg enda mere til å stå på videre:) Og fullføre denne gangen !

Veldig flatternde bilde;) Men dette er de harde fakta.... Kiloene har kommet krypende sakte men sikkert! Men nå er det nok!

Grunnen til at jeg velger Grete Roede, er at jeg ønsker å kunne spise det meste. Et normalt sunt kosthold. Jeg bare trenger hjelp til motivasjon osv osv:) 

Så nå blir dere itilegg til hår/parykk oppdateringer, også oppdatert på slankefronten! Uke for uke.... Begynner i morgen. Går glipp av første kurskvelden, men jeg skal nok klare å ta dem igjen ;)
 

Nå er det nok Opp og ned - nok jojo slanking! This is it!

 

Det som er så topp, er at etter hver kurskveld, har kursleder en spinning time ! :) Så da får jeg værtfall inn en trening fast:) 

Så går jeg jo 2 turer med Frost hver dag. Også kan jeg jo begynne å ta ibruk tredemølla og rockeringen min :)

 


Jeg gleder meg! Er kjempe motivert og ser fram til dette! Trenger den motivasjonen og støtten jeg kan få ;)

Ha en fin søndag <3

suss og klem 
  

4 kommentarer

iselin olsen

30.10.2011 kl.12:47

så fin blogg du har<3

-kommentere tilbake?<3
Så flott at du er ivrig og at du har lyst til å begynne med det!!

Kommentere tilbake?

petra

30.10.2011 kl.13:09

Linn!

Dina ord om vikt och jo jo slanking kunde vart mina, känner igen mig i det du skriver.

Du kommer fixa det här och jag ska hejja på dig! Jag ska själv faktiskt rycka upp mig när det kommer till kost och vikt, så jag hakar på dig och kommer följa med dig här på bloggen din! :) Together we´re strong!

S

30.10.2011 kl.19:35

Du kommer til å klare det når du er motivert som jeg kan se fra det du skriver at du er. Hvis det ikke følger med en matdagbok på grete roede så burde du sjekke ut fat secret eller noen av de andre sidene på nettet. De er i hovedsak calorie counter sider men går også veldig bra å bruke til å bare føre mat og treningsdagbok. Er også et godt tips til andre som ikke har råd eller mulighet til Grete Roede, og hvis man er noelunde stødig på engelsk så er det mye støtte å få der uavhengig av hvilken diett man følger. Mange av disse sidene har desverre lite norsk mat lagt inn fra før, men det er ikke så ille så snart man kommer igang. I allefall LYKKE TIL med vektnedgangen, ser frem til å følge med å støtte deg på veien. (Har selv akkurat gått ned 12 kilo med å telle kalorier, 3 kilo igjen før jul er planen og så 5 til i løpet av våren)

Skriv en ny kommentar

Linn Berg Bertheussen

Linn Berg Bertheussen

30, Klæbu

Hei! Jeg er en jente fra Harstad, bosatt i Trondheim/Klæbu, med min kjære samboer! Utdannet Frisør og lever et fint liv med hårsykdommen Alopecia. Tenkte å prøve å dele litt om mitt liv med sykdommen Kontakt meg gjerne på mail om det er noe dere lurer på: linnbb84@gmail.com

bloglovin free counter
free counter

Kategorier

Arkiv

hits