Helg og Harstadbesøk :)

I dag var jeg å henta Kristine på togstasjonen! En av mine beste venninner fra Harstad! :) Vi har gått på frisørlinja ilag på Stangnes VGS. Har aldri hatt det så morsomt som det vi hadde på skolen!

Finaste Kristine:)

På menyen i dag sto hjemmelagd pai ! Har aldri lagd det før, men det ble kjempegodt og superenkelt! Blir garantert lagd flere ganger :) 

Ellers så er det jobb i morgen :) 10-16, så er det kvalitetstid med Kristine og Frost;) Mest sannsynlig ett glass vin eller fire og veldig mye latter ;)

Ha en god helg !!

Kommer med litt mere bilder iløpet av helga :) 

Suss & klem

 

 


 

4 kommentarer

Katharina Engedal

21.10.2011 kl.19:26

God helg =)

Vilde

21.10.2011 kl.21:44

Hei, jeg heter Vilde bruker mammaen min sin e-post..Men jeg heter:Vilde og jeg er 9.år gammel har bursdag 30.oktober..Og jeg har hatt alopecia siden jeg var 2 år, og jeg har 2 U-ekte parykker og 1 Ekte foreløpig..De som er U-ekte er blondt og den som, er ekte er RødBrun, og jeg begynte og vise meg uten parykk da jeg fikk alopecia. Jeg ble gla på en måte damjeg leste bloggen din♥

Hilsen Vilde♥

Linn Berg Bertheussen

23.10.2011 kl.18:35

Vilde: Hei Vilde:) Så koselig at du kommenterer bloggen min:) Så heldig du er som har flere parykker å velge mellom! Vi er jo ganske heldig som kan velge hår som vi selv vil :)

Klem fra Linn <3

Vilde

18.11.2011 kl.20:42

Helt henig;)

Skriv en ny kommentar

Linn Berg Bertheussen

Linn Berg Bertheussen

30, Klæbu

Hei! Jeg er en jente fra Harstad, bosatt i Trondheim/Klæbu, med min kjære samboer! Utdannet Frisør og lever et fint liv med hårsykdommen Alopecia. Tenkte å prøve å dele litt om mitt liv med sykdommen Kontakt meg gjerne på mail om det er noe dere lurer på: linnbb84@gmail.com

bloglovin free counter
free counter

Kategorier

Arkiv

hits