Jeeeeej :)

I dag får jeg besøk av min beste venninne, Ingvild! Jeg var forlover  for henne i sommer når hun giftet seg med sin nydelige Helene:)


(fotograf: Monica Tormássy)

Jippiiii jeg glede meg! Vi skal nok male litt og muligens drikke ett glass vin eller 2 tenker jeg ;) hihi 

Ingvild har jeg kjent i 20 år! Vi har krangla, vi har sloss, vi har spilt i korps, vi har vært høyt og lavt og opplevd veldig mye ilag.  Ingvild og Linn i nydelig klovnedrakter hjemme hos oss i 1993. Nyyydelig <3

Her spiller vi kornett i Harstad Kino ;) Veldig konsentrert og finstasen ser dere ;)

Jeg er heldig som har hatt en så god venninne gjennom så mange år! OG jeg gleder meg sånn til å hente henne på værnes i kveld! :) 

Skal oppdatere dere litt i helgen ;)

Klem

4 kommentarer

Svigerpops

23.09.2011 kl.09:37

Va d dokk som samla innj pant t korpset og kjøpte dokk snop på Statoil for pantet? :p hæhæ farskonga. :)

.

23.09.2011 kl.11:00

Hei! Jeg er ei jente på 22 år som også har alopecia. Lurte på hvor du kjøpte ditt hår? :) Jeg har nemmelig brukt flere titalls tusen her i Norge på hår, før jeg fant peruken.se, hvor det er like god kvalitet til mye lavere pris.

Linn Berg Bertheussen

23.09.2011 kl.11:13

.:heia:) Jeg kjøper håret gjennom Apollo Hårsenter, som igjen bestiller fra Ruhs :)

Takk for toåset :) skal gå inn å se . Er du fornøyd da ? :)

.

23.09.2011 kl.12:06

Jeg er veldig fornøyd. Jeg har selv brukt Ruhs i noen år, og de er veldig flinke de og. Men ikke for å henge ut de eller noe, de er veldig mye dyrere enn den nettsiden, og det er fordi hun som driver nettiden er direkte link fra fabrikken. Så det ikke er noen dyre mellom ledd. Du bør absolutt prøve, Jeg ble så glad når jeg fant hår til 10tusen mindre der. :p Der kan man spesialbestille etter egne hodemål eller bestile noen som er inne, etter small, medium osv.

Skriv en ny kommentar

Linn Berg Bertheussen

Linn Berg Bertheussen

30, Klæbu

Hei! Jeg er en jente fra Harstad, bosatt i Trondheim/Klæbu, med min kjære samboer! Utdannet Frisør og lever et fint liv med hårsykdommen Alopecia. Tenkte å prøve å dele litt om mitt liv med sykdommen Kontakt meg gjerne på mail om det er noe dere lurer på: linnbb84@gmail.com

bloglovin free counter
free counter

Kategorier

Arkiv

hits