Les om livet mitt uten hår-hjelp meg hjelpe andre

Sette stor pris på at dere hjelper meg dele denne bloggen med flest mulig...  

Jeg har nå laget meg en facebook side som dere kan følge meg på! Målet mitt med denne bloggen er å ufarliggjøre det å leve som dame/jente uten hår, men med parykk!

Jeg jobber som frisør, så hår er en viktig og stor del av livet mitt. 

Dette er ett vanskelig tema for veldig mange i samme situasjon, men kanskje det hjelper å lese om andre som lever ett flott liv UTEN hår :)

LIK meg på facebook, og del linken.... Jeg er dere evig takknemlig<3 Dette er terapi for meg også <3

Trykk på linken her :)  

Suss og klem Linn 

8 kommentarer

Må få si at du er nydelig! ...uansett! <3

Stå på! Klem Sarah! ..20år , Modell , Forlovet , og nå Gravid <3

Erika

11.09.2011 kl.23:19

når jeg trykker på her, så kommer ikke linken! - synes du var pen uten hår og med hår, du er pen uansett! :)

Linn Berg Bertheussen

11.09.2011 kl.23:29

Erika: kommer du ikke inn ? hmm, jeg gjorde det ... når jeg dobbelklikka.... Men uansett :) tusen takk :) ( du kan trykke liker litt nede på høyre side;) link til facebook :)

<3

Linn Berg Bertheussen

11.09.2011 kl.23:29

Sarah: <3 tusen takk!

Sandra

11.09.2011 kl.23:35

Kjempebra at du blogger om dette! Sterkt gjort av deg :)

Linn Berg Bertheussen

11.09.2011 kl.23:43

Sandra: Tusen takk :))

Ylva

13.09.2011 kl.17:47

Hei! jeg er en jente på 13 år og jeg kommer fra Klæbu. I januar 2011 fikk jeg samme sykdom. Jeg viste jo ikke da hva det var eller hvorfor jeg begynte å miste hår. Jeg og mamma ble jo redd og dro til legen noen dager etter vi oppdaget det. Han sa det muligens kunne være Alopecia(AA), han sa også at jeg burde dra til hudlege. Så det gjorde jeg. Han forklarte litt om sykdommen, at man kunne miste litt eller mye hår, at det kunne vokse ut eller aldri vokse ut, at det kunne komme av stress OSV. Han ga meg medisin som jeg begynte med, og mamma brukte en slags maskin i hodebunnen min fra NuSkin, dette funket ikke og jeg mistet mer og mer hår.. Jeg hadde en 6-7 hårløse flekker i håret. Jeg om var 12 og snart skulle fylle 13 var jo redd, og likte ikke tanken om at jeg kunne miste hele håret.. men det gjorde jg ikke! for en dag mamma snakket med mormor sa hun at hun viste om en mann som hadde samme sykdomen og hadde dratt til en homeopat i Trondhjem, og gått på "sukkerkuler" og fått igjen håret. Jeg ville jo absolutt gjøre det samme! og det gjorde jeg. Det var en innviklet medisin, den skulle taes så og så lenge før og etter mat, så og så mange ganger om dagen. Etter vært begynte håret å vokte litt ut og jeg ble suuuuuper glad! nå har jeg kankje 3-4 cm hår på de bare flekkene jeg hadde, og jeg rakk aldri og miste hele håret. Så om du ikke alle rede har prøvd vil jeg at du skall! grnnen til at jeg fikk det trodde legen var at jeg gikk gjenom myyye stress, krangling OSV på skolen, og deppet og var lei meg på grunn av det. men nå har jeg begynt på unomskolen og trives veldig! jeg husker ikke hvem jeg gikk til, men det går helt sikkert an å søke deg litt fram på; nettkatalogen, google OSV. LYKKE TIL!

Hilsen Ylva Helsø

Linn Berg Bertheussen

13.09.2011 kl.21:39

Ylva: Hei du :) Så bra at du begynner å få håret ditt tilbake ! Det er jo kjempefint! Tusen takk for at du deler historien din med meg! Det setter jeg stor pris på:)

Tror kanskje jeg prøvde homeopat da jeg var yngre, men er faktisk ikke helt sikker:) Det skal jeg absolutt sjekke opp:)

TUSEN TAKK <3

Klem fra Linn

Skriv en ny kommentar

Linn Berg Bertheussen

Linn Berg Bertheussen

30, Klæbu

Hei! Jeg er en jente fra Harstad, bosatt i Trondheim/Klæbu, med min kjære samboer! Utdannet Frisør og lever et fint liv med hårsykdommen Alopecia. Tenkte å prøve å dele litt om mitt liv med sykdommen Kontakt meg gjerne på mail om det er noe dere lurer på: linnbb84@gmail.com

bloglovin free counter
free counter

Kategorier

Arkiv

hits