Balsam for sjela, takket være dere<3

Jeg må bare skrive litt om den fantastiske responsen jeg har fått! Før jeg tok skrittet å sto fram med sykdommen min, viste jeg ikke om så mange med samme problemet.
Hadde jeg visst at det å "stå fram" hadde satt meg i kontakt med så mange fantastiske mennesker, ville jeg gjort det for lenge siden!

Mange har kommet med flotte tilbakemeldinger, noen har gitt meg en klem og takket meg for at jeg var så tøff, noen har ringt meg, meldt meg om tips og råd.... Det er overveldende og rørende! Og jeg er evig takknemlig!

Dette er terapi for meg, jeg har ikke hatt en dag etter jeg sto fram der jeg har grått og vært lei meg pga. håret. Og det for meg er vanskelig å forklare hvor godt det føles og utrolig takknemlig og lykkelig jeg er for det!

Om kort tid skal jeg faktisk på et "treff" med flere som har alopecia! Dette skal være i Trondheim, og jeg gleder meg!
Skal bli godt å snakke med likesinnede;-) utveksle erfarinrger osv! Jippiiiii!!!! Gleder meg stort! Håper mange kommer!:)

Kjenner dere noen med alopecia??

God helg! Suss og klem fra Linn<3

Og en veldig fredags-trøtt Frost;-)

8 kommentarer

09.09.2011 kl.23:56

Linn, du er bare helt fantastisk. Ble forbannet på meg selv i dag. Var hos frisøren. Skulle klippe meg. Syntes jeg var for mørk i håret.( er jo egentlig GRÅ). Så frisøren anbefalte hva jeg burde gjøre. ja det gjorde jeg. 2000 kr fattigere.Så blir jeg satt ut av dine problemer. Du hadde sikker vært overlykkelig over å hatt mine grå hår.

11.09.2011 kl.21:37

Hei Linn! Tusen takk for kjempefin blogg om et tema som er noe uvanlig i "bloggsfæren". Satt og scrollet nedover PåHodet-siden, da jeg så linken til bloggen din. Kastet meg over den!

Jeg har selv alopecia; mistet alt hår på hodet samt vipper og bryn i løpet av en måned for nøyaktig to år siden. Da var jeg 31 år, og hadde vært plaget av flekkvist (men håndterbart) hårtap i ca fem år. Det kom som et gigantisk sjokk selvsagt, men det må jo bare takles.

Jeg oppdaget ganske fort de fine hodeplaggene til Luna Hvid i Danmark, men det var ofte krøll med bestillingene, så da Kari Mette startet PåHodet var jeg svær glad for det. Har etterhvert en anselig kolleksjon. :)

Kjøpte meg en fin og dyr parykk på Apollo A/S her i Bergen et par måneder etter det massive hårtapet, men den har ikke blitt brukt så mye. Synes den klør voldsomt (den er litt lang), og mistet fort fasongen. Ergo hadde jeg egentlig slått fra meg dette med parykk, helt til jeg så deg i de korte variantene (den du hadde da hentet hunden din og den lyse med lang lugg). De var superfine, og jeg vil også ha sånne! Har skjønt at trikset nok er å få målt hodefasongen først (har ganske lite hode)? Tips fra en erfaren parykk-kjøper/fagperson? :)

Jeg lurer også på pris... betalte 7000 kr for min.

Takk igjen for at du blogger om alopecia! :-D

Klem, Synne

Linn Berg Bertheussen

11.09.2011 kl.22:31

Anonym: HEI! :) Tusen takk for fantastisk tilbakemelding :) Er alltid stas å få gode tilbakemeldinger fra "likestilte" ;)

Jo nå skal du høre.. jeg har kjøpt alle mine parykker gjennom Apollo- Jan Schanke i Trondheim... De er av merket "Ruhs" og jeg er kjempefornøyd! Syntes ikke de klør i det hele tatt :)) De kommer i flere størrelser, med mulighet for å stramme inn med borrelås faktisk ;)

Prisen varierer... den korte lyse kostet rundt 3-4 tusen , den med mørk bunn ( som jeg hentet hunden med) koster vell rundt 5500,- ca... ( husker ikke helt!)

Si ifra så skal jeg ordne med tlf nummer eller kontakt info osv :)

jeg har også en facebook side som du kan "like" visst du vil fortsette og følge meg :))

Klem Linn :)

Sara Villa

11.09.2011 kl.23:12

Hei Linn.. :)) Syns du e kjempetøff i.... :) Så i dele gjerne bloggen din med andre.. Har faktisk både en søster som har alopecia og mistet en del hår i en periode selv. Søsteren min minner meg veldig om deg.. Hun fikk det da hun var rundt 14, hun er nå 22.Oog har et x antall parykker som hun elsker.. :)) E faktisk mange ganga i kunne ønske i hadde det utvalget i hår som ho har,sjøl om i har eget hår.. :) E det merkelig å ønske det?? :P Uansett,så syns i bloggen din e en av dem beste i he lest,har fulgt den heilt fra du starta og skrive den og tror du har hjulpet mange.. Har også vist den til søstra mi... :) Så håper du fortsetter og dele med oss.. :)i

Linn Berg Bertheussen

11.09.2011 kl.23:31

Sara Villa: Heia ! :) Tusen takk Sara! Ja det e flere enn man tror som har alopecia...:)

å nei- det e ikke rart å ønske d ;) hehe, kæm vil ikkje ha muligheten til å bytt hår titt og ofte ;)

Takk førr kjempefin kommentar, og førr at du dele :))

<3

Synne

11.09.2011 kl.23:50

Hei igjen, glemte å registrere meg isted. Høres jo mye bedre ut med de parykkene du har, så tar gjerne imot tlf nr. :) (Har "likt" deg på face;)

klem

Linn Berg Bertheussen

13.09.2011 kl.21:46

Synne: Hei du :) har ett tlf nummer du kan prøve: 23 28 38 78, dem har å en nettside du kan se litt på :) http://www.parykker.no/ Ta en titt :)

Håper dette hjelper deg litt på vei :)

klem

dragen

03.10.2011 kl.20:37

Syns det var kjempe fint å finne noen i Norge som skrev om dette. :) Jeg har også alopeci, og har ingen hår på kroppen i dethele tatt. Det er noe nytt jeg har begynt med å derfor er det helt fantastisk å se at det er flere av dere. ^^

Skriv en ny kommentar

Linn Berg Bertheussen

Linn Berg Bertheussen

30, Klæbu

Hei! Jeg er en jente fra Harstad, bosatt i Trondheim/Klæbu, med min kjære samboer! Utdannet Frisør og lever et fint liv med hårsykdommen Alopecia. Tenkte å prøve å dele litt om mitt liv med sykdommen Kontakt meg gjerne på mail om det er noe dere lurer på: linnbb84@gmail.com

bloglovin free counter
free counter

Kategorier

Arkiv

hits