Nytt hår!

Først vill jeg gjerne takke for alle fine tilbakemeldinger! Det hjelper og motiverer meg til å blogge videre! Jeg håper dere kan hjelpe med å spre ordet om denne bloggen videre. Om jeg kan hjelpe 1 person ved å "stå fram" , ville det vært fantastisk! <3

 

Jeg må jo være super heldig! Jeg kan bytte hår som andre bytter sokker.... ok, kanskje ikke så ofte men, dere skjønner.

På onsdag stakk jeg innom Apollo Hårsenter i Trondheim. Der skulle jeg velge meg ut ett nytt hår!

Jeg har et mål om at JEG skal være komfortabel med å skifte hår daglig om jeg ønsker, uten at jeg tenker på hva ANDRE tenker og mener om det. Det er mitt neste mål i kampen min for å fjerne "tabuet" om kvinner og hårtap. 

Nå har jeg iallefall bestilt opp 5-6 stykker med "fiberhår", som er av samme kvalitet som den jeg har nå, ser og kjennes ut som ekte hår. Det "negativet" med fiberhår, er at det ikke kan krølles, glattes ut osv osv. Men det er det eneste negativet med det.

Fiberhår floker seg ALDRI, det er blankt og fint, lettstelt, og legger seg akkurat som man vil. Det er bare å vaske det, riste det, og henge det til tørk.  

 Tørker over natten, og klar til å gjøre deg lykkelig i mange timer<3 I Love My Hair 

 


Jeg gleder meg til å få de forskjellige hårdelene, gleder meg til å kunne ta dem med hjem, for så å bestemme meg for hvilken jeg går for.

Gleder meg til å troppe opp på jobb med ny sveis! Og gleder meg sinnsykt til å få den ekte hårerstatningen!

Det tar nemlig mellom 2-3 mnd fra dem har målt hodet ditt og sendt inn bestillingen.  Mine parykker er bestilt fra Ruhs (http://www.parykker.no/) 

Et lite utdarg hentet fra deres hjemmesider:

"RUHS A/S representerer Europas beste leverandører av dameparykker i Norge. Som Ruhs kunde er du garantert den beste kvaliteten og det største utvalget av parykker som markedet har å tilby.

Vi tilbyr parykker & Hårerstatninger fra mange ulike kolleksjoner.

Dameparykker i dag fremstilles og finnes i over 200 modeller, fasonger (frisyrer), fargekombinasjoner, langt, kort, krøllet og glatt. Ekte hår eller syntetiske fibre - valget er ditt! Parykker fra lager (ca 2500 stk), etter mål, farge og fasong etter dine ønsker og behov - alt kan lages - alt kan skaffes. Våre parykkmakere (som også er frisører) hjelper deg gjerne slik at du blir fornøyd. "

Jeg er iallefall storfornøyd, og ser på meg selv som heldig! Det gjør ting mye enklere, og gjør livet og hverdagen herlig!


Fotograf: Lena Knutli
 

Dere må bare spørre om dere lurer på noe<3 

Klem fra Linn<3
 

14 kommentarer

Kristine

04.08.2011 kl.21:56

Fint :)

Silje

04.08.2011 kl.21:56

Så fint :-D

emilie

04.08.2011 kl.22:03

det ble jo kjempefint :)

Thea

04.08.2011 kl.22:04

kjempe fint hår :D

Sara ! Kommenterer tilbake

04.08.2011 kl.22:08

Det var fint !:)

julieeilertsen

04.08.2011 kl.22:10

så fint det var :) du hadde utrolig fint smil !!! <33

- koselig med en kommentar tilbake :)

Fote

04.08.2011 kl.22:16

Ble kjempe fint! :-)

Louise

04.08.2011 kl.22:40

Du var utrolig søt :-)

Lilli

05.08.2011 kl.00:18

Så bra da :)

Har selv en niese med alopercia, og hun mistet det da hun var veldig ung. Vokst ut igjen delvis nå, men har desverre mistet nesten alt igjen nå nylig. Hun har alltid nektet og bruke parykkene og trives best uten.

Linn Berg Bertheussen

05.08.2011 kl.15:10

Lilli: Ja vi må alle finne våre egne løsninger :) Viktigste er at vi er fornøyd:))

Silje Hilmo Teig

07.08.2011 kl.00:25

Hei:) så flott blog du har!! Fikk akkurat høre om artikkelen i ukeAdressa ( var bortreist selv når den kom ut) og fant deretter raskt bloggen din!! Utrolig flott!! Jeg bor selv i Trondheim og har hatt alopecia de siste 22 årene (fikk det når jeg var 10 år) og går uten parykk! Godt å oppleve at det er flere i nærheten:)

Linn Berg Bertheussen

07.08.2011 kl.19:35

Silje Hilmo Teig: Hei!:) Så godt å høre at du likte det, var spent på responsen, kanskje spesielt fra andre som har alopecia :)

Så bra at du har funnet din vei! Det er tøft synes jeg! Jobber meg opp mot å tørre å gå uten noe, "som jeg er" :) Det kommer vell ettervært:) Er ikke så ofte man hører fra folk med samme "skavanken", så det var kjempe hyggelig med kommentar! :)

Silje Hilmo Teig

07.08.2011 kl.22:56

Du må bare ta kontakt på mail hvis du vil:) hadde vært kjekt ... Venninna mi (hun som gjorde meg oppmerksom på artikkelen) sa at dere har jo akkurat de samme tankene rundt dette med hår / parykk osv.. Jeg har begynt å se på parykker i det siste, men det er virkelig ikke bare bare:)

Linn Berg Bertheussen

07.08.2011 kl.23:36

Silje Hilmo Teig: Done ! :D

Skriv en ny kommentar

Linn Berg Bertheussen

Linn Berg Bertheussen

30, Klæbu

Hei! Jeg er en jente fra Harstad, bosatt i Trondheim/Klæbu, med min kjære samboer! Utdannet Frisør og lever et fint liv med hårsykdommen Alopecia. Tenkte å prøve å dele litt om mitt liv med sykdommen Kontakt meg gjerne på mail om det er noe dere lurer på: linnbb84@gmail.com

bloglovin free counter
free counter

Kategorier

Arkiv

hits