Fantastiske løsninger for oss uten hår.

Det er mange flere enn man tror som sliter med hårafall i forskjellig grad. Noen får det som barn, andre får en flekk eller to i voksen alder, og noen mister alt håret over natten.

Uansett hvilken grad man har, er dette være en svært traumatisk opplevelse. Tenk deg å våkne opp, å finne store klynger med hår på puta. Hva gjør man da ?

Det første man vil tenke er å ringe lege, for å få konstatert hva det er. Når man har konstatert Alopecia får man kanskje tilbud om å prøve kortisonkrem osv, for å se om dette vi få håret til å gro igjen. 

 Men hva vist ikke dette hjelper? Hva vist håret bare ikke vil ut igjen ? Kanskje flekken er så stor at det er umulig å skjule..
 

Heldigvis har utviklingen innenfor parykker og hårerstatning vært fantastisk. Det finnes hårdeler som bare dekker der du trenger det, som blander seg inn med ditt eget hår. Det finnes hele hårdeler som festes med sterk tape, der du ser hodebunnen igjennom. 

Det finnes også fantastiske hårdeler for menn som ønsker håret sitt tilbake. Og det ser HELT naturlig ut! 
Disse hårdelene limes på hodebunnen der håret mangler. Dette gjør slik at man kan både bade, dusje, løpe, dra hendene gjennom håret, uten at noen mistenker at det ikke er ditt eget.

Her er  adresse og tlf nummer til Apollo i Trondheim: 


Jan Schanke Apollosenter

Kjøpmannsgata 65
7011 TRONDHEIM

Tlf: 73 53 27 76
E-post: trondheim@apollohair.no

Åpningstider:
08:30-16:30 - Mandag
08:30-16:30 - Tirsdag
08:30-16:30 - Onsdag
08:30-18:00 - Torsdag
08:30-16:30 - Fredag
Stengt - Lørdag

 

Et annet alternativ kan være  skaut/sjal/lue av forskjellige slag. Dette er også ett flott alternativ om man ikke ønsker å bruke hårerstatning/parykk. 

Et problem jeg hadde var bakhodet så flatt og lite ut når jeg knøt ett skaut på. Men så kom jeg over nettbutikken "På hodet..no" Der har de fantastiske skaut i masse forskjellige farger. Såkalte push-up luer som fyller ut ett flatt bakhodet, så det ser ut som man faktisk har hår under.

(Bilder hentet fra www.paahodet.no)

Fantastiske hodeplagg for store og små. Det finnes løsninger som passer til alle.  

Spre ordet, det kan være mange som ikke vet hvor man skal hendvende seg for å få hjelp!

<3 Klem fra Linn 

 

 

6 kommentarer

Smart ! :)

Kirsti

03.08.2011 kl.17:59

Smart! :D

Saraaa

03.08.2011 kl.17:59

så bra de lager sånn, en jeg kjenner har det skal annbelfale det til den personene :)

ibragimova

03.08.2011 kl.18:05

Good idea ! ;)

Sara ! Kommenterer tilbake

03.08.2011 kl.18:21

Fint bilde:) Og smart :)

Kari Mette

04.08.2011 kl.22:12

Så kledelig den var til deg ;) og en utrolig spennende blogg :D jeg gleder meg til å følge deg videre:) du er forresten utrolig vakker uten hår og ;)

Skriv en ny kommentar

Linn Berg Bertheussen

Linn Berg Bertheussen

30, Klæbu

Hei! Jeg er en jente fra Harstad, bosatt i Trondheim/Klæbu, med min kjære samboer! Utdannet Frisør og lever et fint liv med hårsykdommen Alopecia. Tenkte å prøve å dele litt om mitt liv med sykdommen Kontakt meg gjerne på mail om det er noe dere lurer på: linnbb84@gmail.com

bloglovin free counter
free counter

Kategorier

Arkiv

hits