Viktigheten med god støtte

Jeg har vært vannvittig heldig når det kommer til støtten jeg har fått fra mine nære og kjære.

Mamma og pappa har alltid støttet meg, og satte aldri spørsmål til ting jeg ville prøve. ( dyre shampoer, kurer, hårdeler osv)

Jeg fikk prøve stort sett alt jeg ville, og de ga heller aldri opp håpet om at jeg skulle få tilbake håret. Noe som ga meg mer tålmodighet og håp.

Er evig takknemlig for dere. Dere er fantastiske foreldre som har hjulpet meg til å bli de personen jeg er i dag <3

 

En som også har hjulpet meg veldig mye er min kjære samboer Robert.

Det har vært mange tårer forann speilet, mange utbrudd,  mange timer med frustrasjon. Men hver gang jeg har trengt det, har han vært der.

Han gir meg komplimenter, han sier han syntes jeg vakker uten hår, han tørker tårene mine når jeg er lei meg, og kanskje dagen er litt tung.

Jeg er så veldig heldig! Jeg har kanskje ikke hår, men jeg har fantastiske mennesker ilivet mitt som stiller opp og støtter meg gang på gang.Min samboer er en herlig mann, som har hjulpet meg gjennom mange tunge dager og økt selvtiliten min betraktelig!  Du er fantastisk<3

 

Noe som å har hjulpet meg veldig er å stå frem med min "skavank", det å rope ut at: "JEG HAR ALOPECIA!" føles frigjørende og veldig godt.

Ukeadressa skrev om meg og min historie for litt siden. Jeg var spent, redd, stressa når det skulle komme ut. Lurte på hva slags reaksjoner jeg kom til å få. 

Men der hadde jeg altså ingenting å grue meg til.  Reaksjonene jeg fikk var bare positive, det anbefales virkelig å bare dele det med andre. Rop ut slik jeg gjorde det, uansett hva du roper for. 

Vi har alle vårt som vi sliter med, men det er så utrolig mye enklere når man har støtten av kjente og ukjente i ryggen.

Hvis jeg kan, så kan mange andre også. Prøv, det er fantastisk :)

 


Klem fra Linn <3 

10 kommentarer

vigdis

27.07.2011 kl.00:32

Vi e nu veeeldig gla i dæ,Linnemor:)) Klæm fra mamma og pappa som reise på ferie imorra tidlig..

juneveronicaaa

27.07.2011 kl.00:33

så utrolig søtt skrevet!

Villemo Margrete

27.07.2011 kl.00:43

Kjempe fin blogg du har :) Stikk innom min blogg får å delta på min spørsmålsrunde !

Linn Berg Bertheussen

27.07.2011 kl.00:53

<3 vældi gla i dåkker åsså <3 Gooood tur!! :)

Stine Marie

27.07.2011 kl.01:17

søtt skrevet! :)

Torgeir

27.07.2011 kl.10:09

Vi e så stolte av dæ og Robert. Klæm fra svigers <3

Linn Berg Bertheussen

27.07.2011 kl.15:51

<3

Anita Hellem

30.07.2011 kl.01:00

Fiiine Linn!!!! <3 Æ e kjæmpestolt av dæ å æ må bare sei at du kler no faktisk ALT :-) Skoilla ønska æ va like fin utn hår som dæ ;-) Tilvenningssak sekkert ;-) Stå på du e bare super <3 Klæm :-)

Linn Berg Bertheussen

30.07.2011 kl.20:07

Anita Hellem: Tuuusen takk, Anita <3 alt kler den smukke vet du Anita ;) Gjeld spesielt DÆ! ;) hehe Æ følte mæ veldig rar første gang uten hår :) Men med litt sminke så blei det så bra så :)) Klæm<3

31.07.2011 kl.17:53

Heeeia fina <3

Ville bare si at du e ei heilt fantastisk jenta, og sjøl om vi kun gikk kort tid på skole ilag, så har æ fine minna fra den tia:) Vi 2 mettfjords me båtn søkk lækk, e nåkka æ aldri kommer te å glømme, og nåkka æ enda smile av når æ tenke på d :) Æ syns du e vakker uansett Linn, og me ei så flott personlighet og et så godt humør i tillegg, må d jo bare bli perfekt :) Håpe du har kosa dæ masse sålangt i sommer, og at resten blir super :)

Go klæmm fra ho Maria <3 ( Ho me panneluggen ;) )

Skriv en ny kommentar

Linn Berg Bertheussen

Linn Berg Bertheussen

30, Klæbu

Hei! Jeg er en jente fra Harstad, bosatt i Trondheim/Klæbu, med min kjære samboer! Utdannet Frisør og lever et fint liv med hårsykdommen Alopecia. Tenkte å prøve å dele litt om mitt liv med sykdommen Kontakt meg gjerne på mail om det er noe dere lurer på: linnbb84@gmail.com

bloglovin free counter
free counter

Kategorier

Arkiv

hits